Potrebno je:
- smjesa za palačinke bez šećera
Način pripreme:
Ispeći deblje palačinke, pa svaku premazati kečapom i naredati salamu, gljive i sir, pa posuti origanom. Svaku palačinku zapeći 3 minute na 200 stepeni. Služiti vruće. Prijatno! ツ
zar to ne traje dugo? nije lakse na plotni napraviti 3 velike palacinke i od toga lazanje?
ОдговориИзбришиili jednu veliku pizzu - 300 g brasna,150 g jogurta, malo ulja i 1 prasak za pecivo.... ne kisne se, odmah mozhe da se razvuce oklagijom, nafiluje i pece.
ОдговориИзбришиAnonimusi 1 i 2 nikakvi gurmani niste. Meni je ovo vrlo zanimljiva ideja! Isprobacu!
ОдговориИзбришиJa sam pravila malo deblje palacinke i malo slabije pecene, jer kad se zapeku budu tvrde, super je ispalo :))))))
ОдговориИзбришиsad sam ih napravila, sa sunkom. Deca samo sto se nisu ugusili jesti tu palacinku pizzu ;) Stvarno je super, jednostavno i pogotovo brzo napravljeno :)
ОдговориИзбриши